Družinsko podjetje Rogelj Romat d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1995. V podjetju se od ustanovitve dalje odzivamo tržnim potrebam in zagotavljamo visoko strokovnost pri menjavi oz. popravilu avto stekel. V 25 letih delovanja smo dela izvedli za več kot 500.000 zadovoljnih kupcev.

Ustanovitelj, gospod Matija Rogelj, je podjetje ustanovil kot močan ljubitelj avtomobilske tehnike in inovator.  Podjetje je že od svojega nastanka usmerjeno v rast. Že na začetku podjetja, pa tudi danes, ko se je podjetje močno razširilo, s svojo odlično izurjeno in strokovno ekipo zamenja / popravi / izdela termo pan stekla s hitrostjo od 30 do 180 minut. Vendar pa hitrosti nikoli ne postavlja pred kakovost. Zgodi se, da pri bolj zahtevnih delih in menjavah luči gorijo tudi celo noč, dokler delo ni strokovno opravljeno.

Vrednote podjetja se tako odražajo v koristi za kupca. Pri delu uporabljamo tudi lastne inovativne pristope in orodja za menjavo, ki smo jih razvili sami. Kljub obilici dela v delavnici in v veleprodaji, Matija s sinovoma ter strokovno ekipo stavi na dobro voljo in poskuša s svojim pristopom strankam ublažiti stres ob poškodbi tako vitalnega dela, kot so stekla vozila. Stekla na vozilu vplivajo na voznikovo vidljivost in s tem na najpomembnejši vidik vsake vožnje: "Varen pogled na cesto!"